Vrijwilligers

Goesting om mee te werken?

Inschrijven  kan daarom zowel in groep als individueel.
Bekijk de  taken   en laat ons weten waar jij het best tot je recht komt.

We bedanken  je alvast om mee de sfeer te komen maken op Sfinks Mixed, voor of achter de schermen.
Vragen? Neem contact op via [email protected].

Vrijwilligers op Sfinks Mixed?

Voor de verwezenlijking van het festival, kan Sfinks  jaarlijks rekenen op de inzet van vrijwilligers. Zij helpen Sfinks Mixed mee waar te maken: van de opbouw tot de afbraak. Tijdens het festival staan zij in voor de horeca (food en non-food), de kinderanimatie, het afvalbeleid, ondersteuning van de marktkramers en zoveel meer.

Maar liefst 1700 toegewijde vrijwilligers  zetten vorig jaar hun schouders onder de derde  gratis   editie van  Sfinks Mixed festival!
Was jij een van die enthousiastelingen? Dan maakte jij Sfinks Mixed mee tot een sfeervolle, zinderende vierdaagse voor meer dan  85.000 bezoekers.  Dat al deze mensen gratis konden komen genieten is bijzonder en enkel mogelijk door veel geëngageerde inzet.  Nogmaals proficiat, nogmaals dankjewel!

Sfinks Mixed  wil er opnieuw en  vernieuwd   staan voor ons publiek én onze vrijwilligers. Zo leveren we dit jaar o.a. extra inspanningen om onze bekende mix van gevarieerde wereldse ritmes en exotische smaken op een  duurzame manier  te organiseren. Een verbeterd afvalbeleid moet er mee voor zorgen dat jong en oud ook dit jaar weer met open hart en oren kunnen genieten binnen een aangenaam, cultureel divers en  stimulerend kader!

Kan jij hierachter staan?  Kom het dan samen met ons waar maken!