Concerten Sfinks Mundial 2019

12:00: Opening deuren

14:00: Wadou

Een blend van Afrikaanse genres. Het trio Wadou gaat aan de slag met elementen van o.a. Highlife, Gnawa, Desert Blues. En dat gemengd met westerse elektronica. Super ritmisch! Super dansbaar!

Luister via vi.be

16:00: Martha Da’ro

Martha Da’ro in één woord? Smooth!
Als Martha Canga Antonio brak ze als actrice door in de film ‘Black’, van Adil El Arbi en Billal Fallah. Naast acteren ken je Martha Da’ro als zangeres van hip-hop collectief Soul’Art, waarmee ze op de podia stond van onder meer Paradiso (Amsterdam), Ancienne Belgique (Brussel) en Couleur Café (Brussel).

Als solo artiest brengt ze dromerige soul en catchy pop.
Sluit je ogen en laat je meenemen in Martha Da’ro’s dromerige universum.

18:00: Zouratié Koné Ensemble

Zouratié Koné, meesterpercussionist uit Burkina Faso, komt uit een familie van griots (dichters en zangers) en is songwriter, zanger en instrumentenbouwer. Samen met de Brusselse Saxofonist en klarinettist Toine Thys begon hij in 2017 zijn ‘Afro Jazz Mandingue’ groep waarmee hij traditionele Afrikaanse ritmes en melodieën herwerkt met moderne en traditionele instrumenten. Het resultaat is een opwindende, energieke en communicatieve mix. De groep bestaat zowel uit traditionele instrumenten zoals percussie en kora, alsook een blazerssectie, drums, bass en gitaar …

20:00: Skala B

Skala B brengt hulde aan de traditionele Cubaanse muziek van de jaren ‘60, genaamd ‘El Son’. De groep brengt een mix van klassieke harmonie en de nostalgische sound van vroeger. Deze band is een samenstelling van muzikanten en frontman -en vrouw van de band ‘Contrabando’ en ‘Zulemax’. Bakken podiumervaring, altijd feest!

21:30: Dj Tico

Dj Tico keeps the party going! Enkel maar de beste tropical vibes met deze man. Meer dan 15 jaar ervaring op podia als Noxx, Publiq, Carré en de Antilliaanse Feesten.
Luister via vi.be

23:00: Dj Sahra

Van dancehall en hip-hop over afrobeats richting kuduro en afrohouse. Dansen doe je sowieso. Bekend van dat ene zotte feestje in The Urban Mad vorig jaar. Als je er bij was weet je het zelf. Was je er niet bij? You don’t wan’t to miss out on this one!