Kawtar Sadik

Marokko

Deze getalenteerde artiest combineert als geen ander haar twee passies – muziek en zang.

Een diepe stem, een rijk en veelzijdig klankpalet, het vermogen om stijlen te combineren en een aangeboren muzikaal gevoel. Dat zijn de kwaliteiten van Kawtar Sadik, een getalenteerde singer-songwriter, die zowel rock als rap, Arabische en Berberse liedjes en fusion zingt over haar DJ sets. 

Kawtar Sadik, geboren in Agadir, ontwikkelde haar passie voor muziek van jongs af aan en perfectioneerde haar talent in Casablanca met jaren vol optredens. Ze is een veelzijdige kunstenaar wiens aanwezigheid in de digitale wereld net zo levendig en boeiend is als haar kunst. 

Verwacht een perfecte symbiose van gedurfde remixen en verbluffende zang.

Sfinks werkt nauw samen met tal van internationale partners. We hebben een groot en sterk netwerk van festivals en muziekorganisaties over de hele wereld. Die lokale specialisten houden ons voortdurend op de hoogte en inspireren ons met straffe en onverwachte artiesten. Zo groeit er elk jaar een unieke, met de hand geplukte line-up vol originele pareltjes en internationaal opkomend talent!

Voor Sfinks Mixed 2023 werd Kawtar Sadik aanbevolen door ‘Visa For Music‘, één van de belangrijkste ontmoetingen voor muziek uit Afrika en het Midden-Oosten.