Win €500 reisbudget bij Joker!

Reisorganisatie Joker geeft een reiswaardebon ter waarde van €500 weg. Waag snel je kans en misschien sta jij straks niet alleen te swingen op Sfinks maar ook op een exotische locatie!

Deelnemen aan de wedstrijd is eenvoudig: vul gewoon het formulier in. Kiezen wat je met die €500 reisbudget gaat doen, dat is een veel moeilijkere keuze. Daarom geven we je graag wat inspiratie:

  • Een huurwagen, camper of campervan om te cruisen door de cotton states van de USA, terwijl de beste jazz uit de streek uit je boxen klinkt.
  • Een voordelig vliegticket naar jouw favoriete bestemming in zuidelijk Afrika, om nog meer Afrikaanse pop te beluisteren.
  • TIP: tijdens de Joker vroegboekactie van 16/08 – 17/09 scoor je je vliegticket aan nóg lagere prijzen. En hou je dus meer budget over om ter plaatse te spenderen!
  • Een Joker-groepsreis of een reis in internationale groep. Bijvoorbeeld een avontuurlijke trip naar Jamaica met zijn beroemde reggae-feestjes of naar het fascinerende Brazilië voor een stevige portie opzwepende ritmes!
  • Een trip met je eigen reisgezelschap naar waar, hoe en wanneer je maar wil. Festival meepikken in Cuba of een jazztour in Johannesburg? Let’s do it!

Doe snel mee aan de wedstrijd en maak kans op een reiswaardebon van €500!