Huisregels

Om Sfinks Mundial voor iedereen zo prettig mogelijk te laten verlopen, hebben we enkele huisregels. Gelieve hier vooraf rekening mee te houden, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

– Toegangscontrole gebeurt systematisch bij iedereen die het festivalterrein betreedt.

– Het is niet toegelaten om eigen eten en drinken mee te brengen. Sfinks Mundial is een gratis festival, alleen met voldoende horeca-opbrengsten kunnen we het festival blijven organiseren. Wie toch eigen eten, drinken, koelboxen, picknickmanden enz. meebrengt, kan dit niet mee op het festivalterrein nemen.

– Rugzakken en tassen zijn toegelaten, maar neem niet meer spullen mee dan nodig, dat vereenvoudigt de taak van de mensen bij de controle.

– Honden en andere huisdieren zijn niet toegelaten op het festivalterrein.

– Spuitbussen (ook deodorant), glas, blik, wapens en scherpe voorwerpen zijn niet toegestaan, • net als elk ander voorwerp dat door de organisatie als gevaarlijk wordt beschouwd.

– Fietsen, skateboards en steps worden niet in bewaring genomen en zijn niet toegelaten op het festivalterrein.

– Aan de Kidz Village en de infostand zijn gratis bandjes verkrijgbaar voor kinderen waar ouders hun telefoonnummer op kunnen schrijven. Onze medewerkers aan de infostand helpen ouders bij hun zoektocht naar hun verloren gelopen kind.

– Flyeren voor andere evenementen op Sfinks Mundial festival is niet toegestaan. Niet-commerciële flyers kunnen afgegeven worden bij de infostand, waar wij ze ter beschikking van het publiek leggen.

– Afficheren kan op bepaalde plaatsen op het festivalterrein, gelieve op voorhand contact op te nemen via [email protected].

– Fotograferen is toegelaten voor persoonlijk gebruik, wij zien je foto’s graag verschijnen op sociale media.

– Professionele fotografen moeten vooraf toestemming vragen via [email protected]

– Wij werken een uitgekiend afvalbeleid uit. Daarom vragen wij het festivalterrein proper te houden, er zijn voldoende afvalbakken te vinden. Het opzet is om samen met het publiek zo weinig mogelijk afval te produceren en om het restafval tot een minimum te herleiden. Help jij op Sfinks Mundial mee aan het verkleinen van onze afvalberg?

– Wildplassen is verboden.

– Geen bier onder de 16, geen cocktails / sterke drank onder de 18 jaar. Legitimatie kan worden gevraagd.

– Sfinks Mundial is een festival dat open en tolerant in de wereld staat. We verwelkomen iedereen en maken er graag een zacht en warm feest van. Dat kan als iedereen er mee over waakt dat we respectvol met elkaar omgaan. We hebben een charter opgesteld, dat geldt voor iedereen die deelneemt aan het festival. (bezoekers, medewerkers, standhouders, gasten, pers, artiesten…) Download hier.