Sfinks Mundial 2020 gaat niet door op 21 mei

Het zijn bijzondere tijden, we hopen dat jij en de mensen om je heen veilig en gezond zijn. 

Op Sfinks werken we zoals velen al een tijdje thuis, om ook dit jaar enkele mooie evenementen voor te bereiden. Maar er is veel onzekerheid of al het moois dat we samen bedachten ook echt gerealiseerd kan worden.

Sfinks Mundial zou over iets meer dan een maand doorgaan in Boechout, maar het wordt dag aan dag minder realistisch dat dat kan doorgaan. Er is nog geen duidelijkheid over evenementen na 19 april, maar we willen onze verantwoordelijkheid nemen naar vrijwilligers, artiesten en bezoekers toe.

We hebben dan ook besloten om Sfinks Mundial niet te laten doorgaan op 21 mei. We hebben heel sterk het gevoel dat het dan niet het goede moment zal zijn, dat horen we van artiesten, partners, vrijwilligers en bezoekers. Het is ook niet makkelijk om vanop afstand verder te werken aan iets dat zo dichtbij is, en ook de opbouw van Sfinks Mundial komt al snel in gedrang.

In de komende weken en nadat de overheid ons meer informatie geeft over de volgende periode wordt er bekeken of we het evenement integraal verplaatsen naar een andere datum, of in een aangepaste versie kunnen laten doorgaan op een ander moment. 

We werken wel verder aan Sfinks Mixed, eind juli, hopend dat er dan weer meer mogelijk is.

We zijn hoopvol en positief over de toekomst, en houden je op de hoogte over komende evenementen.