Eten en drinken

Sfinks Mixed festival is een culinair feest!

Wereldkeuken en bars

Het eten en drinken op Sfinks Mixed festival is overheerlijk! We bereiden bijna al onze maaltijden ter plekke met lokale dagverse producten. Tussen de vele eetkramen vind je Indian food, Latin food, broodjes, pannenkoeken, wokgerechten en kebab. In onze vernieuwde Veggiebar kan je smullen van heerlijke soepen, salades en V-burgers en verse frietjes! Er is een feestelijke cocktailbar met exotische mengelingen en in de Bar Mediterranée kunt u terecht voor ambachtelijke koffie, thee, heerlijke wijnen, sprankelende cava en de beste tapas. Ook in de Kidz bar in de Kidz Village is er een aangepaste kaart voor de kleinsten.

Sinds Sfinks Mixed festival gratis is, is het niet meer toegelaten om eigen eten en drinken mee te brengen. Wie toch eigen eten, drinken, koelboxen, picknickmanden enz. meebrengt, kan dit niet mee op het festivalterrein nemen.

ALLERGENEN:

Wij doen ons uiterste best om crosscontaminatie te vermijden. In een festivalsetting is dit echter niet altijd even makkelijk. 
 
Indien u cross-contaminatie wil vermijden kunnen we u de frituur aanbevelen. 
 

Bonnen

Koop vooraf je bonnen aan verlaagd tarief (er is geen verschil tussen drank -en eetbonnen):

Op de festivalweide kan je ook je bonnen mobiel betalen met Payconiq. Je kan je portefeuille dus gerust thuis laten!

Betalen in Bar Mediteranée op Sfinks Mixed wordt dit jaar nog makkelijker! Laat cash geld lekker in de sok onder je matras liggen en betaal je enkel en alleen met je betaalkaart. Happy Hour tussen 17 en 20 uur aan de mediteranee: betaal rechtstreeks aan de toog met PQ en krijg 20% !

WISSELBEKERS

Hoe werkt dat?

Bij je eerste aankoop van bier/fruitsap/wijn/cocktails betaal je 1 consumptiebon extra per beker. De volgende keer dat je drinken bestelt (en je beker afgeeft) betaal je enkel de prijs van het drankje. Wanneer je niets meer wil drinken lever je je beker in aan een bekerpunt.

Is dat voor alle drankjes? 

Nee. Enkel voor bier, fruitsap, bissap wijn, cava en cocktails. Frisdranken en water zitten niet in een wisselbeker maar in een PET-verpakking. Deze verpakkingen worden gesorteerd op het festivalterrein. Hierdoor kunnen ze goed gerecycleerd worden.

Mijn beker is leeg, wat nu? 

Je hebt twee opties: Ofwel ga je naar de bar en bestel je opnieuw. Dan geef je de prijs van je drankje(s) + je beker(s). Ofwel breng je je beker(s) naar een bekerpunt.

Wat is een bekerpunt? 

In een bekerpunt, links van de infostand, kan je je beker inruilen. Je kan hem inruilen voor €1, een bon of je kan hem schenken aan het project van Bayimba en Africalia in Uganda.