Eten en drinken

Sfinks Mixed festival is een culinair feest!

Wereldkeuken en bars

Het eten en drinken op Sfinks Mixed festival is overheerlijk! We bereiden bijna al onze maaltijden ter plekke met lokale dagverse producten. Tussen de vele eetkramen vind je Indian food, Latin food, broodjes, pannenkoeken, wokgerechten en kebab. In onze vernieuwde Veggiebar kan je smullen van heerlijke soepen, salades en V-burgers en verse frietjes! Er is een feestelijke cocktailbar met exotische mengelingen en in de Bar Mediterranée kunt u terecht voor ambachtelijke koffie, thee, heerlijke wijnen, sprankelende cava en de beste tapas. Ook in de Kidz bar in de Kidz Village is er een aangepaste kaart voor de kleinsten.

Sinds Sfinks Mixed festival gratis is, is het niet meer toegelaten om eigen eten en drinken mee te brengen. Wie toch eigen eten, drinken, koelboxen, picknickmanden enz. meebrengt, kan dit niet mee op het festivalterrein nemen.

Bonnen

Koop vooraf je bonnen aan verlaagd tarief (er is geen verschil tussen drank -en eetbonnen):

Op de festivalweide kan je ook je bonnen mobiel betalen met Payconiq. Je kan je portefeuille dus gerust thuis laten!

Betalen in Bar Mediteranée op Sfinks Mixed wordt dit jaar nog makkelijker! Laat cash geld lekker in de sok onder je matras liggen en betaal je enkel en alleen met je betaalkaart. Happy Hour tussen 17 en 20 uur aan de mediteranee: betaal rechtstreeks aan de toog met PQ en krijg 20% !