Partners

 

De wereld van Sfinks maak je niet alleen.

Reeds meer dan  20 jaar coördineert  Sfinks het  European Forum of Worldwide Music festivals , een wereldwijd netwerk van 50 bijzondere festivals die samen 3 miljoen mensen bereiken. Samen proberen we projecten op te zetten en fantastische artiesten een podium te bieden.

Met een aantal festivals heeft Sfinks  een nauwe samenwerking. Met het  Festival au Désert  in de Sahara. Ook met  Le Kolatier   (Kameroen) en  Australasian World Music Expo  (Australië) werken we samen. En we hebben een heel bijzondere band met Timitar (Marokko).

Maar ook dichtbij hebben we vrienden.
ManiFiesta  is hét feest van de Solidariteit in België. Vorig jaar bracht het 7500 mensen van over heel het land samen aan de Noordzee. We wisselen met hen kennis en communicatie uit.
Ook met het Waalse  Esperanzah!   heeft Sfinks een hechte samenwerking. We helpen mekaar met programmatie, communicatie en wisselen ervaringen over duurzaamheid uit.
Nog dichter bij huis staat de  Zomer van Antwerpen   waarvoor  Sfinks de programmatie verzorgt. Dit zomerfestival van de stad Antwerpen brengt twee maanden lang theater, muziek, film en dans op alle mogelijke locaties in de stad.

Kortom: vele handen op één buik en dat voelt goed!

Volgende partners ondersteunen Sfinks
Gazet van Antwerpen, Radio 1, Maes, Win for Life, Coca Cola,  het FMiV (de Federatie van Muziekfestivals in Vlaanderen), het EFWMF (European Forum of Worldwide Music Festivals), Provincie Antwerpen en Vlaanderen.

Sfinks komt tot stand met de medewerking van
De lokale politie MINOS, het Rode Kruis Boechout, het brandweerkorps van Edegem.  De gemeente Boechout patroneert het festival. De provincie Antwerpen ondersteunt Sfinks Mixed.

En uiteraard geen Sfinks zonder meer dan 1.700 fantastische vrijwilligers!