Kidz & families @ Sfinks Mixed 2015

GEEN SFINKS ZONDER KIDZ!

Sfinks Mixed is het ideale festival om samen met de hele familie van te genieten.

KIDZ VILLAGE

Kinderen krijgen hun eigen festival in de Kidz Village met coole concerten op het Kidz Podium, creatieve Kidz Ateliers en de hipste Kidz Dance workshops. Op het Kidz Podium zijn er optredens. Bij de Kidz Ateliers kunnen kinderen hun gezicht laten grimeren, hun handen beschilderen met henna of knutselen. Voor kinderen die graag dansen zijn er de Kidz Dance workshops.

Verder kunnen kinderen in de Kidz Village er op los springen op de luchtsculpturen van Airvag, en muziek maken met reuzegrote instrumenten gemaakt van recyclagemateriaal. Wie het even wat rustiger wil houden, kan gaan luisteren naar de meest spannende verhalen.

BABYBAR

In de gezellige babybar kunnen ouders zich even terugtrekken met de allerkleinsten, om borstvoeding te geven, pampers te verversen, of gewoon even rust te vinden.
KIDZPODIUM

DONDERDAG 23 JULI –  17.00  –  Lady Angelina – De Stadsboerin
Lady Angelina leeft als een echte boerin, alleen doet ze dat in de  stad.  Ze heeft haar vroegere circusleven met bijhorende  woonwagen ingeruild voor de grote stad!    In een aaneenschakeling van vertelsels en liedjes waarbij ook  thema’s als pesten en diversiteit aan bod komen, bewijst  Lady  Angelina dat er zowel in de stad als op het platteland mogelijkheid  is om creatief te zijn rond natuur, dieren en planten. Een heerlijke  muzikale voorstelling vol leuke groentenliedjes en zotte  instrumenten.

VRIJDAG 24 JULI –  17.00 –  Ik en den Theo
Bekijk  de  wereld door kinderogen

Piet Maris en Theophane Raballand (allebei van Jaune Toujours) doen hun ding op accordeon en drum … en met het publiek, dat voortdurend wordt uitgedaagd om mee te  zingen, dansen, springen en fantaseren.   Kinderen, ouders en grootouders zoeven in raketten door de ruimte, redden als alternatieve superhelden de wereld, kopen in de-winkel-die-alles-heeft wat hun hartje écht begeert, spelen gitaar in een stoere rockband, verjagen spoken en griezels en verkennen de uiterste grenzen van hun fantasie.  Pas als alle kelen schor zijn, de ledematen lam en de concertpolitie overtuigd is van de uitbundigheid van het feestgedruis, gaat het licht weer aan.  Winnaars van het VGC Gouden Ketje 2012.

ZATERDAG 25 JULI – 13.00 – KetnetBand
Charlotte, Maureen, Sien, Matthew en Thomas reizen het hele jaar door het land om overal een onvergetelijke, swingende en knettergekke show te brengen.
Dit jaar blaast De KetnetBand vijftien kaarsjes uit! Al vijftien jaar toert De KetnetBand met de leukste hits!

Om daar een groot feest van te maken komt Matthew De KetnetBand versterken. Je kent hem ongetwijfeld als Brandon uit Ghost Rockers.

Speciaal voor de gelegenheid heeft de show van De KetnetBand een feestelijk kleedje gekregen! Samen met de swingende muzikanten brengen ze een geweldige verjaardagsshow!
Ze blijven de nieuwste hits, meezingers en klassiekers zingen.

ZONDAG 26 JULI – 13.00 – Radio Oorwoud
Radio Oorwoud is uitgegroeid tot de coolste kinderband ter wereld. Niemand minder dan Hannelore Bedert en Jeroen Tilkin, bijgestaan door een steengoede ritmesectie en hippe backings, zorgen voor een beestachtig feestje. In de frontlinie vind je dan ook nog Stijn en een nu nog geheime frontzanger of zangeres.

Live kan je een knotsgek concert verwachten waarbij de modder uit de oren wordt gerockt en de heupen zullen schudden.

Met Stijn Vandeputte ,Sean Dhondt, Hannelore Bedert, Fleur Hendriks, Bart Van Lierde (bas), Thomas Vanelslander (gitaar), Jeroen Tilkin (toetsen) en Davy Deckmijn (drums).

KIDZ & FAMILIES @ SFINKS MIXED 2015 – GRATIS FESTIVAL!