Wahwasda

België

Een stomend reggae/hiphop feest van eigen bodem! Twee stevige frontmannen, heerlijke backings en een fantastische blazerssectie. Engelstalige lyrics gemengd met Nederlandstalige rap. 

 Wahwasda is een project van Wouter Immers aka Wally (de partner in crime van Tourist le Mc) en Peter Govaerts aka Sput (rapper en één van Belgisch beste freestylers).

10 jaar geleden bracht een groep genaamd Wahwahsda hun laatste vredesboodschap uit, verspreidde liefde en verenigde de mensen om hen heen.  De toekomst zag er rooskleurig uit, maar toen plotseling verdwenen ze…De wereld werd achtergelaten in de handen van de mensheid.  Er begonnen vreemde dingen te gebeuren. Donald Trump kon president worden, een pandemie heeft het leven van alle mensen over de hele wereld gecontroleerd. De energieprijzen gingen door het dak en nog maar eens een oorlog met een zot aan de touwtjes… maar wees niet bang!

 Want wanneer de nood het hoogst is, zal de feniks uit de as herrijzen.

Wahwahsda is terug en hoe?  Niet met 5 op het podium maar met 9 muzikanten, ze bundelen de krachten en maken muziek en live feest als nooit tevoren.  Begin je dansschoenen te poetsen, bel je vrienden en vriendinnen en vertel ze WAHWAHSDA is terug!