MOVING FORWARD DANCE COMMUNITY – CODE

Bankcodes, gebarentaal, gangcodes, geheime codes, lichaamstaal, manieren van spreken, coronacodes,..

We zijn gewend om ons aan te passen om ons op andere plekken anders te gedragen of te spreken, naargelang de gangbare code.

 

Hieruit haalt theatermaker Sandra Delgadillo inspiratie om CODE  te maken met een groep diverse jonge dansers, zangers en rappers. Zelf is ze ook opgegroeid met verschillende codes:

Thuis de Zuid-Amerikaanse cultuur en  op school de Belgische. In straatcultuur van Hip Hop in Antwerpen op het theaterplein in de 90’s of New York Union Square gaat het er heel anders aan toe. Spreken we Spaans of Nederlands vandaag? Ballet of Break?

 

Een explosieve en kleurrijke danskaravaan brengt  je positieve vibes en energie geven met zelf-gecreëerde pop-up dans en muziekvoorstelling geïnspireerd door subculturen in beweging (capoeira, hip hop, afro, rap,contemporary, ..).

Het is een korte (20’) intensieve performance die het multiculturele Antwerpen uitstraalt in een feestje  voor jong en oud!

Credits:
Choreografie en concept: Sandra Carolina Delgadillo Porcel/Moving Forward Dance Co
Assistentie: Isabella Arboleda, Rebecca , Isabel Dehaene
Dansers/Zangers/Rappers: John Nana, Oseh Kargbo , Marius De Smet, Hannes Van Borm, Ghioso, Ellen Bawua , Kimberly Toko-Lelo, Evelyn Bedie Boyake, Ceumar De Groote, Isabella Arboleda, .Dami Olomoniyi, Ketsia Ekila, Elsha Opoke Mensah,Binta Diallo, Michelle Obioma
Kostuums: Elif Korkmaz-visual artist,costume concept&design, styling/Kultuurfabriek “Beauty of art”
Mixing soundtrack: SangueBom/Donotcrossrecords
Graphic design: Monica Delgadillo
Ism Spirit Soulchild, Rabbah Dance, Karim Kalonji
Bewegingsadvies: Marie De Corte
video: Tristan Jennis
met dank aan Fameus, District Antwerpen en Zomer van Antwerpen