Laurence Revey

Deze indie artieste is gegrond in de Zwitserse Alpen en heeft een stem die alles overstijgt in de muzikale stratosfeer. Van tellurische hymnen, tot electro-minimalist pop en rock: dankzij de bijna onbeperkte capaciteit van haar stem (ze bereikt vier octaven), staan haar live charismatische performances voor een unieke muzikale ervaring.

Haar muziek doet denken aan Goldfrapp, Massive Attack en soms zelfs Kate Bush, mengeling van artistieke authenticiteit, zachtheid en adembenemende passages. Ze bespeelt het gesproken woord als een instrument, transformeert emoties in hoorbare klanken, soms subtiel, soms zacht, soms van diep in de keel, tot woord en muziek één worden.

English producer Pete Brown (CREAM) ontdekte Laurence Revey eind jaren ‘90, en al snel groeide ze uit tot een iconisch figuur. In 2004 creëerde Laurence de album ‘Solo in Silence’ waar ze met haar kristalheldere en wilde stem een repertoire van hymnen herinterpreteerde tot een performance van vocale trances en geïnspireerd paganisme. 

Met dank aan volgende partners: