Bankra Bike Soundsystem

Bankra Bike Soundsystem is een feestje op wielen! Het is geïnspireerd op de soundsystem- cultuur uit Jamaica, Trinidad en Tobago – met z’n allen dansen op straat! 

De Bankra Bike DJ’s draaien vanaf de fietsen – hun zelf gebouwde mobiel 4-delig soundsystem -Tropical en Global Bass, of Zuid Amerikaanse en Afrikaanse vibes met een flinke beat. 

De Dalai Lama is het kloppend hart van Bankra, opgebouwd uit een in de steek gelaten Riksja uit 1987. Op deze fiets staat de DJ te balanceren, plaatjes te draaien, en van zijn dansend publiek te genieten. De Tunes worden draadloos verzonden naar de Grote Conjo, die log achter de Dalai Lama aanfietst. Deze fiets leunt zwaar op het achterwiel van de BMX die hem voortbeweegt. Het is hard werken voor de fietser om de 250KG in beweging te krijgen. De Grote Conjo valt het meest op door de enorme toeters die boven het publiek uitsteken en perfect de hoge tonen kunnen voortbrengen over lange afstanden. De Bananenfiets fiets voor de groep uit, ook hij staat in verbinding met de Dalai Lama. Deze kleine chopper fiets is de boodschapper, die Bankra Bikeaankondigt, en mensen alvast in de stemming brengt!

Don: 18u – 23u
Vrij: 18u – 23u
Zat: 14u – 16u30 en 20u30 en 23u
Zon: 14u – 16u30 en 18u30 – 21u