Huisregels

Om Sfinks Mixed 2017 voor iedereen zo prettig mogelijk te laten verlopen, hebben we  enkele huisregels. Gelieve  hier vooraf rekening mee te houden, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

– Sfinks Mixed festival is gratis en het is niet meer toegelaten om eigen eten en drinken mee te brengen. Wie toch eigen eten, drinken, koelboxen, picknickmanden enz. meebrengt, kan dit niet mee op het festivalterrein nemen.
–  Toegangscontrole gebeurt systematisch bij iedereen die het festivalterrein betreedt.
– Rugzakken en tassen zijn toegelaten, maar neem niet meer spullen mee dan nodig, dat vereenvoudigt de taak van de mensen bij de controle.
–  honden en andere huisdieren zijn niet toegelaten op het festivalterrein.
–  fietsen, skateboards en steps   worden niet in bewaring genomen en zijn niet toegelaten op het festivalterrein noch op de culturenmarkt.
– aan de Kidz Village en de infostand  zijn  gratis bandjes verkrijgbaar  voor kinderen waar ouders hun telefoonnummer op kunnen schrijven. Onze medewerkers aan de infostand helpen ouders bij hun zoektocht naar hun  verloren gelopen kind
– flyeren voor andere evenementen op Sfinks Mixed festival is niet toegestaan. Niet-commerciële flyers kunnen afgegeven worden bij de infostand, waar wij ze ter beschikking van het publiek  leggen
– glas, blik, wapens en scherpe voorwerpen zijn niet toegestaan
– afficheren kan op bepaalde  plaatsen op het festivalterrein, gelieve op voorhand contact op te nemen via [email protected]
– fotograferen is toegelaten voor persoonlijk gebruik, wij zien je foto’s graag verschijnen op sociale media
– professionele fotografen moeten vooraf toestemming vragen via [email protected]
– wij werken een uitgekiend afvalbeleid uit. Daarom vragen wij het festivalterrein proper te houden, er zijn voldoende afvalbakken te vinden. Het opzet is om samen  met het publiek zo weinig mogelijk afval te produceren en om het restafval tot een minimum te herleiden. Help jij op Sfinks Mixed 2017 mee aan het verkleinen van onze afvalberg?
– wildplassen is verboden.
–  geen bier onder de 16, geen cocktails / sterke drank onder de 18 jaar. Legitimatie kan worden gevraagd.